Service

Neden for finder du en liste med uddybende beskrivelse af de services jeg tilbyder.
Finder du ikke det du har brug for er du altid velkommen til at kontakte mig.

- Installation/Reinstallation af Windows
Windows 7/8/10 (Windows 10 anbefales)
Hvis den installation der findes på computeren er meget fejlbehæftet, er det i mange tilfælde en god ide at få lavet en geninstallation af sit operativsystem.
Det kan også være, at din harddisk er gået i stykker og man derfor er nødt til at geninstallere Windows på en ny harddisk.
Her kan man samtidig overveje om man skulle opgradere til Windows 8 hvis det vurderes at pc'en kan klare det.

Reinstallationspakken indeholder følgende:
  • Formatering af den eksisterende/nye harddisk (er det en eksisternde disk, skal du have taget backup af dine data først.)
  • Installation af Windows
  • Installation af drivere
  • Installation af alle de nyeste opdateringer til Windows
  • Optimering af Windows
  • Opsætning og konfiguration af systemet (herunder netværksopsætning til trådløse netværk)
  • Installation af gratis antivirus program, hvis dette ønskes
  • Installation af Browser(Crome, Firefox eller andet hvis dette ønskes)
  • Installation af nyeste version af Adobe Acrobat Reader (bruges til at læse PDF-filer)
- Opgrader din computer med SSD
Har du en ældre maskine med traditionel harddisk kan man med fordel udskifte denne med en SSD.
Dette vil i de fleste tilfælde give din gamle computer nyt liv og mærkbar hastighed.
- Hjælp til fjernelse af virus og anden skadelig software
Der findes desværre nogle mennesker som laver ondsindet og skadelig software. Det kan være virus, mallware, spyware eller andre former for ondsindede programmer.
Man kan beskytte sig, men aldrig 100% og det sker desværre at computeren bliver inficeret af dette.
Her kan jeg hjælpe med at fjerne det. Jeg laver dette til timepris, da det kan variere meget i tid.
- Hjælp til at få foretaget backup
Rigtige mænd tager aldrig backup, men de græder meget, er der et ordsprog der siger. Så jeg er ikke en rigtig mand længere, for jeg har grædt meget.
For mig er noget af det vigtigste, at få taget backup af mine vigtige filer, billeder og videoklip. Jeg har set mange eksempler på folk, der har mistet billeder af deres nyfødte, eksamensopgaver og billederne fra oldemors 100 års fødselsdag. Jeg kan hjælpe med at få foretaget denne vigtige backup, og lære dig, hvordan du får det gjort jævnligt.
- Reparationer
Biler går i stykker og det gør computere også. Har man stadig sin reklamationsret, bør man bruge denne.
Er computeren mere end 3-4 år gammel, er det også et spørgsmål om det kan betale sig, da priserne på computere er faldet kraftigt de senere år.
Jeg er gerne behjælpelig med at give et tilbud på en reparation, og foretage den eller hjælpe med at finde en ny computer.
- Opgradering af hardware
Nogle gange kan computeren føles langsom, hvis man foreksempel har flere programmer kørende samtidig.
I dette tilfælde kan det ofte betale sig at sætte noget mere RAM(arbejdshukommelse) i computeren.
Det kan også være, at man mangler mere plads til sine billeder og videoklip. Her kan det også ofte betale sig at indsætte en ekstra harddisk eller udskifte den eksisterende(Se SSD).
Hvis du vælger at udskifte den eksisterende, kræver dette også en reinstallation af computeren.(Backup af data laves selvfølgelig først)
Spiller man på sin computer og det hakker og ikke kører særligt godt, kan det tit afhjælpes med mere RAM eller en udskiftning af grafikkortet. Jeg giver gerne rådgivning, om det kan betale sig at opgradere frem for at købe en ny computer.
- Hjælp til sikring af trådløse netværk
Mange har efterhånden fået trådløse netværk i hjemmet, men desværre glemmer mange eller også kan de ikke finde ud af at sikre det trådløse netværk mod misbrug.
Dette er meget vigtigt, da din internetforbindelse ellers kan blive misbrugt af andre til ulovlige formål såsom download af ulovlige filer som piratsoftware eller endnu værre børneporno. Her kan jeg hjælpe med at sikre dit trådløse netværk så det kun de computere du ønsker skal bruge det.
- Hjælp til opsætning af netværk
Flere of flere har mere end en computer i huset, og i det tilfælde kan det være en fordel at sætte hjemmets netværk op så de forskellige computere kan snakke sammen. Af ting jeg kan nævne er at man kan dele sin printer, musik, billeder og videoklip mellem de forskellige computere der er i huset. Der er også mange der har mediecenter-pc i stuen. Denne kan også sættes op i netværket så man nemt og hurtigt kan se sine billeder på TVet.
- Hjælp til køb af ny PC
Når du nu står overfor at skulle købe en ny computer, ved du så hvad du har behov for og får du det til den rigtige Pris?
Jeg kan give dig den rådgivning du har behov for, til køb af en ny PC. Enten i en butik, eller jeg kan hjælpe med bestillingen over internettet.